STRUMPISH AB

Orgnummer: 559133-8446

Priser

Alla våra priser anges i SEK inkl. moms. 


Betalning

Klarna Checkout & STRIPE

Fraktkostnad 

Fri frakt över 230kr med Postnord varubrev inom Sverige, under beloppet 230kr kostar frakten 19kr.

Leveranstid
Leveranstiden uppgår till 1-4 arbetsdagar.


Leveranssätt

Små paket skickas som varubrev. Större paket skickas via DHL till deras servicepoint.


Skadat gods
Om varan skadas under transporten ska anmälan omedelbart göras när du hämtar ut försändelsen. Om du inte upptäcker skadan förrän du kommer hem, meddela oss via e-mail info@strumpish.se omgående.
 

Reklamationer
Vi kontrollerar noga alla våra varor innan vi skickar dem till kund. Om varan skulle vara skadad eller om du fått fel produkt eller fel antal ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail. Så guidar vi dig hur du går tillväga.

Exempelvis om strumporna blivit noppriga så ger det inte en anledning till reklamation, då nopprigheten inte försämrar strumpans funktion.


Om varan skulle vara skadad, du har fått fel produkt eller fel antal. Så ersätter STRUMPISH den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Kontakta oss alltid på info@strumpish.se om du önskar returnera en vara.


Öppet köp

Du har full rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar.

Mejla oss alltid innan du vill retunera en vara för att få info om leveransadress och om din retur är giltlig. Villkoren för att returen skall vara godkänd är att varan är oanvänd och förpackningen obruten. mejla oss på info@strumpish.se innan du gör en retur, så vi vet att paketet är påväg.

Returen bekostas av kunden, det är kundens ansvar att paketet kommer fram på ett säkert sätt.

Efter att vi mottagit och kontrollerat varan betalar vi in varuvärdet på ditt konto.

GDPR

STRUMPISH samlar in dina uppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, personnummer och email. Detta gör vi i samband när du genomför ett köp hos STRUMPISH, för att kunna skicka produkten/produkterna hem till dig.

STRUMPISH hanterar dina uppgifter på ett säkert sätt, så du som kund kan känna dig trygg.

STRUMPISH delar med sig av dina uppgifter till våra samarbetspartners, som vi vet hanterar dina uppgifter på ett säkert och bra sätt.

STRUMPISH använder även information om dig för att kunna skicka ut erbjudande som är relevanta för dig.

När du fullföljer ditt köp hos STRUMPISH.SE, så godkänner du STRUMPISH policy om informationsinsamling.

Vill du att vi tar bort dina uppgifter som vi har lagrat i vår databas, så får du kontakta STRUMPISH på mejlen info@strumpish.se